Bereikbaarheid

Download hier de overzichtskaart en bijbehorende fiets-routebeschrijving.

Met de auto

Komt u met de auto met uw fiets op de fietsendrager?

Er zijn grote parkeerplaatsen bij:

 • Vanuit Delft:
  Voetbalterrein Vitesse, Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB Delft
  Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden
 • Vanuit Schiedam (Babbersmolen)
  Laan van Spieringshoek, Schiedam
 • Vanuit Vlaardingen kant Zuidbuurt: Station Vlaardingen-West
  Parkeren bij A20, afrit 8, De Krabbeplas, Vlaardingen.
 • Vanuit Vlaardingen Broekpolder: Watersportweg
 • Vanuit Maassluis: De Karperhoeve (heeft een terrein voor parkeren)

Wat betreft rolstoelafhankelijkheid: eigenlijk zijn alle locaties wel gewoon toegankelijk, op enkele kleine locaties na misschien. Ooit heeft de scootmobielvereniging een tocht gemaakt. Dat ging ook goed.

Met het OV

Het Midden-Delflandgebied is vanuit de omliggende steden prima bereikbaar met het OV. Delft, Schiedam en Rotterdam beschikken over een treinstation en een busverbinding. Andere plaatsen hebben een busverbinding. De Schieveense polder is bereikbaar via de Randstadrail.

Actuele informatie kunt u vinden op https://www.ov9292.nl

Naar de Babbersmolen

De Babbersmolen ligt in Volkstuincomplex Vijfsluizen in Schiedam. Per fiets kan men tot de molen doorrijden, auto’s zijn echter niet toegestaan. Men kan het beste parkeren op de gratis parkeerplaats (2 minuten lopen). Voer daarvoor het adres ‘Burgemeester van Haarenlaan 1240, Schiedam’ in in uw routeplanner. U komt dan uit achter een hoge woonflat (gek genoeg aan de Laan van Spieringshoek). Rij iets verder door dan ziet u aan de rechterkant een grote parkeerplaats. Loop naar het einde van de parkeerplaats en sla linksaf het rode fietspad op langs de Poldervaart. Binnen twee minuten ziet u de ingang van de Babbersmolen liggen.